Ons Team

Het team van Instituut voor Biocybernetische Therapie Dreumer bestaat uit de volgende personen, die u graag van dienst zijn.

Theo Dreumer

Theo Dreumer

Fysiotherapeut
(AGB: 04107439)

Acupuncturist, lid NVA
(AGB: 90025106)

Mijn loopbaan in de zorg ben ik in 1986 begonnen als verpleegkundige. Na vele jaren gewerkt op de afdelingen traumatologie, maag-darm en vaatchirurgie in 2001 de overstap gemaakt naar de fysiotherapie.

Uitgedaagd door mijn vader ben ik naast mijn werk binnen de reguliere zorg begonnen aan de studie Acupunctuur. Deze studie heb ik hierna aangevuld met de studies Chinese Kruidengeneeskunde en TuiNa.

Sinds 1994 ben ik werkzaam als acupuncturist en later ook als fysiotherapeut binnen mijn vaders praktijk, Instituut voor Biocybernetische Therapie Dreumer.

In 2014 heeft mijn vader zich teruggetrokken uit de praktijk om te kunnen genieten van zijn pensioen. Gelukkig ben ik niet alleen. Vanaf 2014 werk ik samen met mijn vrouw (register(sport)podoloog en verpleegkundige) onze een multidisciplinaire paramedisch praktijk met veel plezier en enthousiasme voort te zetten.

Anneloes Dreumer

Anneloes Dreumer

registerpodoloog / registersportpodoloog
(AGB: 90046173)

Verpleegkundige

Ik ben in 1986 begonnen als verpleegkundige. Naast mijn activiteiten in deze praktijk ben ik sinds 1991 nog steeds werkzaam in het ziekenhuis binnen het gebied van de interne geneeskunde.

In 2012 heb ik mijn opleiding tot registerpodoloog afgerond en gestart als registerpodoloog in Podocentrum Heerhugowaard. Ik ben hier nog steeds werkzaam en sinds 2018 mijn werkzaamheden uitgebreid als registersportpodoloog.

Naast mijn werkzaamheden als register(sport)podoloog ben ik in 2014 gaan werken als praktijkondersteuner bij Theo binnen Instituut voor Biocybernetische Therapie Dreumer.

De veelzijdigheid van mijn werkzaamheden, maakt dat mijn werk in de zorg nooit saai wordt.

Onze Acupuncturisten / TCM-therapeuten zijn lid van en aangesloten bij:

logo NVA